Deniz Uğur ve Erdinç Gülener'den bomba itiraf: Hayatımızı veririz birbirimiz için

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Erdinç Gülener, verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Kendilerine yöneltilen sorulara yanıt veren ünlü çiftten Erdinç Gülener, 'Hayatımızı veririz birbirimiz için' şeklinde konuştu.

Deniz Uğur ve Erdinç Gülener'den bomba itiraf: Hayatımızı veririz birbirimiz için

2021 yılında nikah masasına oturan Deniz Uğur ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Erdinç Gülener, Hürriyet'ten Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Sorulara samimiyetle yanıt veren ünlü çift, "Unutmak" adlı oyunda birlikte sahneye çıkıyor.

"İlişkiniz içerisinde bu unutkanlığa birisi yakalanacak olsa hanginiz daha çok zorlanır bu durumla karşılaştığı için?" sorusu yöneltilen çiftten Erdinç Gülener, "Hiç düşünmedim ama şunu çok iyi biliyorum ki hayatımızı veririz birbirimiz için." dedi.

Deniz Uğur da "Aslında oyunda da bunu görüyoruz. Oyun, gerçek bir aşk hikayesi. Aşka ve sevgiye dayalı bir ilişkide, hayatta o yolculukta neyle karşılaşırsanız karşılaşın o beraberlik bitmiyor. İnsanlar, çeşitli dönemlerde ilişkilerinde başarısız da olabilirler. Ama o frekansı yakaladıkları zaman birbirleri için yapamayacakları şey gerçekten olmuyor. Çünkü birbirlerine verdikleri duygu, eşsiz oluyor. Ondan kolay vazgeçilmiyor. Karakterlerimiz de bu şekilde. Bir mücadele var ve vazgeçmiyorlar." ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın