Deniz Akkaya, Şeyma Subaşı'nı yerden yere vurdu

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Deniz Akkaya, Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı'nı sert bir dille eleştirdi. Mısırlı sevgilisi ile tekne tatil keyfi yapan Subaşı, kızı Melisa ile verdiği pozu paylaştı. Orman yangınlarının devam ettiği Bodrum'da zor günler yaşanırken

Deniz Akkaya, Şeyma Subaşı'nı yerden yere vurdu

Subaşı'nın paylaşımına Akkaya'dan tepki gecikmedi. Akkaya, 'Çocuğu da alet et ki etkisi daha yüksek oldun. Aferin sana... Edebimden çocuğumu dahi paylaşmıyorum.' dedi.

Mısırlı sevgilisi ile bir dargın bir barışık ilişkisine devam eden Şeyma Subaşı, yurt dışı tatiline ara verip Bodrum'a geçti. Bodrum'da teknede vaktini geçiren Subaşı, kızı Melisa ile bir pozunu paylaştı.

Deniz Akkaya, orman yangınlarına karşı tepkisiz kalan Şeyma Subaşı'nın jet ski paylaşımını yerden yere vurdu. Akkaya, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

'Çocuğu da alet etki etkisi daha yüksek olsun. Aferin sana... Merak ediyorum çocuk soruyor 'Anne bu duman nereden geliyor?'... Ne cevap veriyor bu fantastik kafa ile yani nasıl ruh hali, ruhi bozukluk... Benim de kızımın kampı vardı yolladım, hayat devam ediyor. Edebimizden çocuğumu dahi paylaşmıyorum'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın