Deniz Akkaya söylemini yineledi: Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum

Ünlü model Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında ekrana getirilen 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk oldu. 'Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum' açıklaması ile eleştirilen Deniz Akkaya, söylemini yinelerken sözlerine açıklık getirdi. Akkaya, 'Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem' dedi.

Deniz Akkaya söylemini yineledi: Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Deniz Akkaya, YouTube'da ekrana getirilen Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu. Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Akkaya, iki yıl önce yaptığı "Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum" açıklamasını yineledi.

Büyük eleştiriler almasına rağmen söylemlerinin arkasında olduğunu ifade eden Akkaya, şunları söyledi:

"İNTİHARA MEYİLLİ BİRİYLE DE ARKADAŞLIK ETMEM"

"Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum çünkü görüşlerimiz ayrı. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sorunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın