Demet Şener ve Tolga Arman evleniyor mu? Soruya bakın ne cevap verdi

Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açan Demet Şener ilişkisi tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen evli çift, evliliğe yeşil ışık yaktı.

Demet Şener ve Tolga Arman evleniyor mu" Soruya bakın ne cevap verdi

Eski model Demet Şener, 2021 yılının ilk ayında Cenk Küpeli ile tek celsede boşandı. Kalbinin kapılarını yeniden aşka açan Şener, iş insanı Tolga Arman ile birliktelik yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takılan ünlü çift, baş başa yemek yedikleri mekandan el ele çıktı. Şener, "Biz her gün bir aradayız, sadece sizinle denk gelemiyoruz" diyerek gülümsedi.

Muhabirlerin evlilik sorusuna yanıt veren Şener, "Evlenmeden de mutlu olunabileceğini düşünüyoruz. Hem biz birbirimize gönülden bağlıyız zaten" dedi.

Tolga Arman'ın kızı ile kendi kızı İrem'in aynı sınıfta okuduğu ve bu şekilde tanıştıkları iddialarına da açıklık getiren Şener, şunları söyledi:

"Çocuklarımızla bu ilişkinin hiç alakası yok. Çocuklarımız aynı okulda bile değil. Sadece birbirlerini arkadaş çevrelerinden tanıyorlarmış"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın