Demet Özdemir'in Matrix halleri dikkat çekti

Demet Özdemir'den dikkat çeken paylaşım... Doğduğun Ev Kaderindir'in sevilen oyuncusu Demet Özdemir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun The Matrix şarkısı eşliğinde paylaştığı yeni araba pozu hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Demet Özdemir'in Matrix halleri dikkat çekti

Demet Özdemir'den yeni paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun Instagram story'sinden takipçilerine sunduğu yeni araba pozu hayranlarından büyük ilgi gördü. The Matrix filminin şarkısı ile yaptığı paylaşımında yetenekli oyuncunun siyah gözlükleri ve kıyafeti dikkat çekti.

TV 8'in çarşamba günleri seyirciyle buluşan iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaşan Demet Özdemir son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Zeynep karakteri ile dizi hayranlarının gönlünde taht kuran güzel oyuncu gerek performansı ile gerekse de Oğuzhan Koç ile yaşadığı birliktelikle magazin gündeminden düşmüyor.

Instagram hesabında 12 milyon 600 bin takipçiye sahip Demet Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hayranlarının yakın markajındaki ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.

Demet Özdemir'in Instagram story'sinden hayranlarına sunduğu The Matrix şarkısı eşliğinde siyah montu ve gözlükleriyle verdiği araba pozu sosyal medyada dikkat çekti.

Ünlü ismin bu paylaşımına takipçilerinden ilgi büyük oldu.

Survivor sunucusu Murat Ceylan ile Pınar Tartan aşkının ilk karesi ortaya çıktı

Mert Fırat-İdil Fırat çifti 'aldatma' iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu

Tüm Magazin haberleri için tıklayın