Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un aşk teknesinde romantik anlar! Sevgilisini öpücüklere boğdu

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından sevgilisi Oğuzhan Koç, yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran'la tatile çıkan Demet Özdemir, tekne kiralayarak Fethiye koylarını gezdi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşka gelerek birbirlerini öpücüklere boğdu. Denize girerken görüntülenen Demet Özdemir ve Aslı Bekiroğlu'nun selülitleri ise dikkatleri üzerine çekti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un aşk teknesinde romantik anlar! Sevgilisini öpücüklere boğdu

Güzel oyuncu Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç ve Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Çağrı Telkıvıran çift olarak tatile çıktı. Merdivenlerden denize ineceği esnada aşka gelen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti birbirlerine sarılarak öpücüklere boğdu.

Milliyet'in haberine göre; Balıkesir Ayvalık'ta tatillerine başlayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti ile Aslı Bekiroğlu-Çağrı Telkıvıran çifti, daha sonra soluğu Muğla Fethiye'de aldı.

Kiraladıkları guletle Fethiye'nin koylarını gezen arkadaş grubu, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. Demet Özdemir ve Bekiroğlu'nun selülitli hali ise dikkatlerden kaçmadı. Öğle saatlerinde denize girmek için sakin bir koya seçen dostlar, bol bol yüzdü ve su sporları yaptı.

Bekiroğlu ve Telkıvıran'la iddiaya tutuşan Özdemir ve Koç, "Sörf tahtasının üzerinde 10 saniye kalırsanız, size ayakkabı alacağız" diyerek iddiayı kaybetti. Bekiroğlu ve sevgilisi, sörf tahtası üzerinde 10 saniyeden fazla kalınca, "İddiayı kazandık" diye bağırdı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın