Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan tatil planı... Mavi tura çıkacak

TV8'de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından güzel oyuncu Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç, tatil planını yaptı. Ege turuna çıkacak olan ünlü çiftin tatili 1 hafta sürecek. Demet Özdemir, tatil dönüşü sinema filmi için sete çıkacak.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan tatil planı... Mavi tura çıkacak

Aşk yaşamaya başlamalarının ardından magazin basınının en gözde çiftleri arasında yerini alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı tam gaz devam ediyor. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ünlü çift aşklarını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih ediyor.

TV8'de yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından ekrana uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizinin final yapmasının ardından Oğuzhan Koç ile tatil planlarına başladı.

Demet Özdemir, Zekeriyaköy'deki yeni evinin tadilatın da bitmesiyle birlikte Oğuzhan Koç ile haziran ayında Ege turuna çıkacak. Ünlü çift 1 hafta boyunca mavi turun tadını çıkaracak. Özdemir kısa tatilinin ardından yeni sinema filmi için sete girecek.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın