Demet Özdemir rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'a kayıtsız kalamadı... Set pozları çok beğenildi

Demet Özdemir rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'un paylaşımına kayıtsız kalamadı. Doğduğun Ev Kaderindir yıldızlarının yeni set pozu sosyal medyada hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Demet Özdemir rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'a kayıtsız kalamadı... Set pozları çok beğenildi

TV 8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yeni set pozları çok konuşuldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü ikilinin birlikte yer aldıkları fotoğraf karesi hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep ve Mehdi karakterleri ile ekranlara gelen Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, dizide yakaladıkları uyum ile büyük başarı sağlamış hayran kitlesini ikiye katlamıştı. Gerçek hayatta da yakın arkadaş oldukları bilinen dizi ikilisi, sosyal medyada da bu sevgilerini paylaşmayı sürdürüyor.

Birlikte yer aldıkları karelerini, birbirlerini etiketleyerek sosyal medyadan zaman zaman paylaşan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol yine çok beğenilen bir karelerini paylaşarak bu geleneklerini sürdürdü.

İbrahim Çelikkol Instagram story'sinden "Kuzum benim" yazarak rol arkadaşı ile yer aldıkları karesini paylaştı. Demet Özdemir ise bu duruma kayıtsız kalmayarak kendi story'sinden "Canım İbom" notuyla karşılık verdi.

MasterChef Türkiye jürisi Danilo Zanna'dan eşine doğum günü kutlaması

Tüm Magazin haberleri için tıklayın