Demet Özdemir çekti, İbrahim Çelikkol paylaştı! Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızlarından set pozu

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı İbrahim Çelikkol'dan set pozu! Zeynep rolüne hayat veren Demet Özdemir'in çektiği İbrahim Çelikkol'un Instagram hesabından paylaştığı Mehdi pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu, karizmasını gözler önüne serdiği yeni paylaşımı ile hayranlarından tam not aldı.

Demet Özdemir çekti, İbrahim Çelikkol paylaştı! Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızlarından set pozu

TV8'in iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in popüler çifti Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan yeni haberler var. Ekranların uyumlu çiftinden İbrahim Çelikkol başrollerinde yer aldığı dizinin setinden yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun yeni pozuna ilgi büyük oldu.

Çarşamba akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep ve Mehdi karakterlerine hayat veren Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin uyumu ve başarılı performansı dikkatlerden kaçmıyor. Her geçen gün hayran kitlesini artıran dizi çifti, sevenlerinin ilgisine kayıtsız kalmıyor ve paylaşımlarında hız kesmiyor. Gerçek hayatta da dost oldukları bilinen ünlü ikili sosyal medyayı aktif kullanmayı sürdürüyor. Kendi hesaplarından sürekli paylaşım yapan ve birbirlerini etiketleyen Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan dizi hayranları için yeni bir fotoğraf daha geldi.

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol rol arkadaşı Demet Özdemir'in objektifinden kendi karesinin yer aldığı set pozunu Instagram hesabından takipçilerine sundu. Başarılı oyuncunun dizi setinden canlandırdığı Mehdi karakteri ile verdiği poz hayranlarından tam not aldı. İbrahim Çelikkol'un karizmasını gözler önüne serdiği paylaşımına beğeni yağdı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner'den yeni paylaşım! Son durumunu açıkladı

Hadise-Kaan Yıldırım aşkı dövme oldu! Ünlü şarkıcı sevgilisi için bakın ne yaptırdı

Merve Boluğur'dan ruh hastası yorumuna şaşırtan cevap

Serenay Sarıkaya'nın kiminle tatil yaptığı ortaya çıktı! Maldivler'den paylaştı

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in sosyal medya detoksu kısa sürdü! Ünlü isim Instagram'a bu pozlarla döndü

Tüm Magazin haberleri için tıklayın