Demet Akalın koronavirüse mi yakalandı? Demet Akalın programda neden yok?

Hafta içi her gün Star Tv'de seyircisiyle buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün Demet Akalın olmayınca herkes meraklandı. Demet Akalın programda neden yok? Demet Akalın koronavirüse mi yakalandı? gibi soruların yanıtları izleyiciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Alişan, konu hakkında açıklamayı canlı yayında yaptı.

Demet Akalın koronavirüse mi yakalandı" Demet Akalın programda neden yok"

Star Tv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün Demet Akalın'ın yer almaması izleyicileri meraklandırdı. Demet Akalın programda neden yok? Demet Akalın koronavirüse mi yakalandı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Demet Akalın'ın program partneri Alişan, Demet Akalın'ın neden olmadığını açıkladı. İşte tüm merak edilenler...

DEMET AKALIN PROGRAMDA NEDEN YOK?

Demet Akalın'ın program partneri Alişan, Demet Akalın'ın neden olmadığını canlı yayında açıkladı. Alişan; Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını bu yüzden Demet'in izole olması gerektiğini dile getirdi.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un koronavirüs testi pozitif çıktı!

DEMET AKALIN KORONAVİRÜSE Mİ YAKALANDI?

Eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Demet Akalın'da test yaptırdı ve test sonucu negatif çıktı. Ancak bir süre izole olması gerektiği için programda yer alamayacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın