Okan Kurt kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir? Demet Akalın Okan Kurt boşandı mı, evli mi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, havaalanında çektiği videolarda eşi Okan Kurt'un Hirahan Restoran'da alıkonulduğunu söyleyerek polisten yardım istedi. Çektiği video ile sosyal medyanın gündemine oturan Demet Akalın hakkında araştırmalar hız kazandı. Demet Akalın Okan Kurt boşandı mı, evli mi? Okan Kurt kimdir, aslen nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Okan Kurt kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir" Demet Akalın Okan Kurt boşandı mı, evli mi"

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, sahibi oldukları restoranın yan komşusu ile tartıştı. Ünlü şarkıcının, Kurt'un can güvenliğinin olmadığını ileri sürmesinin ardından emniyet görevlileri harekete geçti. Gerekli müdahalelerin ardından açıklama yapan Okan Kurt, "Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı." dedi. Peki, Demet Akalın Okan Kurt boşandı mı, evli mi? Okan Kurt kimdir, aslen nerelidir? İşte hakkında tüm detaylar...

DEMET AKALIN OKAN KURT BOŞANDI MI, EVLİ Mİ?

Demet Akalın ile Okan Kurt, 11 Eylül 2018 tarihinde boşanmıştı. İkili kısa süre sonra yeniden aynı evde yaşamaya başladı.

OKAN KURT KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, küçük yaşlardan beri ticaretle uğraşıyor. 5 yıl Amerika'da eğitim göre iş adamı, 2 yıl da İtalya'da yaşamıştır.

Başarılı iş adamı, 2012 yılında ünlü popçu Demet Akalın ile evlendi. Çiftin 2014 yılında Hira adını verdikleri kızı dünyaya geldi.

İş adamı kimliğiyle tanınan Okan Kurt, eşi Demet Akalın'ın 'Şerefime Namusuma' klibinde oynamıştır. Bu klip ile oyunculuk yeteneğiyle gündeme gelen Okan Kurt, Şahan Gökbakar'ın 'Osman Pazarlama' filminde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın