Defne Samyeli Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi hakkında konuştu: Yaş farkı olayı yeni bir şey değil

Son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Defne Samyeli, eski aşkı Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi hakkında sorulan soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

Defne Samyeli Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi hakkında konuştu: Yaş farkı olayı yeni bir şey değil

Fit görünümü, sahne kıyafeti ve özel hayatı ile magazin basınında sık sık yerini alan Defne Samyeli, kariyerine oyuncu ve şarkıcı olarak devam ediyor. Defne Samyeli, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Samyeli, basın mensupları ile sohbet etti.

Erkeklere güveninin kalmadığı yönünde bir açıklamada bulunmadığını ifade eden Samyeli, "Güven konusunda kadın-erkek ayrımı yapılmaması gerekir, önce insanların aynada kendilerine bakıp ne kadar güvenilir ya da güvenilmez olduklarını tartmaları gerekir" şeklinde konuştu.

Samyeli, Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut ile arasındaki yaş farkı sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam arasında 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerektir, bu konuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın