Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanıyor mu? Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında?

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanma haberi ile gündeme geldi. Yıllar önce Türkiye'ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra evlenerek Türkiye'ye taşınmıştı. Çift 9 yıldır evliydi. Peki, Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanıyor mu? Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında?

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanıyor mu" Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında"

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Danilo Zanna'nın dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldığı iddia ediliyor. Haberi gören magazinseverler "Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanıyor mu? Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı...

DANİLO ZANNE VE EŞİ BOŞANIYOR MU?

Danilo Zanna'dan ayrılık ile ilgili açıklama geldi. Zanna, fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadıkları için ayrılık kararı aldıklarını belirtti.


TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tuğçe Demirbilek 1981 doğumlu. Aslen Giresunlu olan Tuğçe Demirbilek, yoga eğitmenidir.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında evlenmiştir. Tuğçe Demirbilek ve Danilo Zanna'nın bir çocuğu vardır.

Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye'ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay'a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin'in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul'da yaşamaya devam ettik"

  • Danilo Zanna
  • Danilo Zanna eşi kimdir
  • Danilo Zanna boşanıyor mu
  • Danilo Zanna tuğçe demirbilek
  • Danilo Zanna kaç yaşında
  • Danilo Zanna ayrıldı mı
  • Danilo Zanna eşi tuğçe demirbilek
Tüm Magazin haberleri için tıklayın