Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli ve Cumali'si Necip Memili'den set paylaşımı

Çukur'un yıldız oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'den yeni paylaşım! Fenomen dizide Yamaç ve Cumali karakterleri ile ekrana gelen ünlü oyuncular dizi setinden yaptıkları selfie paylaşımıyla hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli ve Cumali'si Necip Memili'den set paylaşımı

Show TV'nin iddialı dizisi Çukur'dan yeni haber! 4. sezonuyla pazartesi akşamları seyirci ile buluşan rekortmen dizinin yeni bölümleri kadar oyuncuları da merak konusu olmaya devam ediyor. Dizi oyuncularının adeta fenomenleştiği yapım hayranlarının yakın markajında kalmayı sürdürüyor.

Çukur'un önemli karakterlerinden Cumali'ye hayat veren Necip Memeli yaptığı set paylaşımı ile hayranlarını sevindirdi. Gerçek hayatta da yakın dost olduğu dizide Yamaç'ı canlandıran Aras Bulut İynemli ile çekildikleri fotoğrafı sosyal medyadan takipçilerine sundu.

Necip Memili'nin Aras Bulut İynemli'ye "Gardaşııım, canım benim" notuyla yaptığı selfie paylaşımı işte karşınızda...

Öte yandan yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin takipçilerine sosyal medya hesabından "İyi pazarlar" notuyla pazar pozu vermesi hayranlarını ayrıca mutlu etti.

Seren Serengil'in sağlık açıklaması ortalığı karıştırdı! Ünlü isimden gerilimi artıracak yeni paylaşım 'Emniyet işe el attı'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca Mehmet Akif Ersoy paylaşımıyla gönülleri fethetti

Kuruluş Osman'a bomba transfer! Ünlü isim fenomen dizinin kadrosuna katıldı

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül'den dikkat çeken doğa pozları

Sezin Akbaşoğulları Kırmızı Oda'dan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine transfer oldu

Tüm Magazin haberleri için tıklayın