Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli de modaya uydu... Yürüyen ev satın aldı

Show TV'de ekrana getirilen Çukur dizisinde hayat verdiği Yamaç karakteri ile büyük beğeni toplayan Aras Bulut İynemli de son dönemde popüler olan yürüyen küçük evler modasına uydu. Seferihisar'da arsa alan ünlü oyuncu 300 bin liralık bir küçük ev yaptırdı. İynemli'nin yaz dönemini sevgilisi Bige Önal'la Seferihisar'da geçireceği öğrenildi.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli de modaya uydu... Yürüyen ev satın aldı

ABD'de 2008 yılında yaşanan mortgage krizinin ardından tüketici alışkanlıklarını değiştirirken ömür boyu ev kredisi ödemek yerine küçük evlere yatırım yaparak 'tiny house' akımını başlatmıştı. Tekerlek üzerine kurulan bu evler pandemi döneminde doğada nefes almak isteyenlerin ilk tercihi oldu.

Başarılı oyunculuk performansı ile kendine hayran bırakan Aras Bulut İynemli de küçük ev modasına uıyan isimlerden oldu. Çukur dizisinin final yapmasının ardından soluğu Seferihisar'da alacak.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 'Çukur' dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli de bu akıma kayıtsız kalamadı. İzmir-Seferihisar'da bir arazi satın alan İynemli, buraya büyük bir villa yaptırmak yerine kendine yürüyen bir ev almış.

Tekerlekler üzerindeki evini arzu ettiği gibi dekore ettiren ünlü oyuncu 300 bin TL harcama yapmış. Dizi çekimleri biter bitmez kendisi gibi oyuncu sevgilisi Bige Önal'la birlikte Seferihisar'a gidecek olan İynemli, yaz boyunca küçük evinin tadını çıkaracak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın