Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil kavga ettiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ilk kez konuştu

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde hayat verdiği Vartolu karakteri ile gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun oğulları Marsel önceki gün Beyoğlu'nda objektiflere takıldı. Çekirdek ailesi ile gezintiye çıkan Köstendil, Kıvanç Tatlıtuğ ile kavgalı olduğu iddiaları hakkında sessizliğini bozdu. Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil kavga ettiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ilk kez konuştu.

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil kavga ettiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ilk kez konuştu

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün Beyoğlu'nda eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel ile turlarken görüntülendi.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu 'Cansu’nun bugün doğum günü. Hep birlikte hem hava almak, hem de güzel anılar biriktirmek istedik' dedi.

Ailesiyle birlikte gezintiye çıkan Erkan Kolçak Ksötendil’in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

KIVANÇ TATLITUĞ HAKKINDA KONUŞTU

Basın mensupları Çukur setine gelen Kıvanç Tatlıtuğ ile tartışma yaşadığı yönünde çıkan haberleri de sordu. Erkan Kolçak Köstendil, Kıvanç Tatlıtuğ olayı hakkında şunları söyledi: 'Ne husumeti? Hiç Kıvanç ile husumet yaşanır mı? Kendisini severim, sayarım, beğeniyle izlerim.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın