Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ'un yeni projesi... ATV'nin fenomen dizisine dahil oldu

Son olarak Show TV'de ekrana getirilen Çukur dizisinde rol alan İrem Altuğ'un yeni projesi belli oldu. İrem Altuğ, ATV'nin sevilen yapımlarından olan Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrollerini paylaştığı Kalp Yarası dizisine dahil oldu.

Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ'un yeni projesi... ATV'nin fenomen dizisine dahil oldu

İrem Altuğ, Show TV'nin reyting rekorları kıran Çukur dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Oyunculuk performansı ile izleyenlerden tam not alan İrem Altuğ'un yeni adresi de belli oldu.

İrem Altuğ ve son olarak Benim Hayatım dizisinin başrolünde yer alan Nilsu Berfin Aktaş, ATV'nin sevilen dizisi Kalp Yarası kadrosuna dahil oldu.

Nilsu Berfin Aktaş, diziye Pınar karakteri ile dahil olurken dengeleri alt üst edecek. İrem Altuğ da Pınar karakterinin annesini canlandıracak.

İREM ALTUĞ KİMDİR?

İrem Altuğ 15 Eylül 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İrem Altuğ ilkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Sonra bir ajans ismini kaydetti ve çocukluk dönemi boyunca 40'a yakın reklam filminde oynadı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bırakıp yurt dışında oyunculuk okumaya karar verdi. San Francisco Eyalet Üniversitesinde yine aynı bölümü bitirdi. Amerika'da kaldığı beş sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmde rol aldı. Sonra Türkiye'ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın