Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisine katıldığı müjdeli haberi sosyal medyadan paylaştı! 'Göktürk Albay geliyor, bekleyin...'

Savaşçı dizisi yaptığı flaş transfer ile izleyicilerini heyecanlandırdı! Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı Fox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşı dizisinin kadrosuna dahil edildi. Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Karadağlı: 'Göktürk Albay geliyor... Bekleyin...' açıklamasını yazdı. Habere sevinen hayranları binlerce beğeni ve yorumda bulundu.

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisine katıldığı müjdeli haberi sosyal medyadan paylaştı! 'Göktürk Albay geliyor, bekleyin...'

Tamer Karadağlı Savaşçı dizisi kadrosunda! Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı "Haluk" karakteri ile akıllara kazınan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı hayranlarını sevindiren haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımla Savaşçı dizisine Göktürk Albay karakteri ile katıldığını sevenlerine duyurdu. Dizide Göktürk Albay'ı canlandıracak Karadağlı'nın paylaşımı yoğun ilgi gördü.

"GÖKTÜRK ALBAY GELİYOR, BEKLEYİN"

Tamer Karadağlı sosyal medyadan Savaşçı dizisine katıldığını duyurarak "Göktürk Albay geliyor.. Bekleyin." notunu düştü. Fox TV'nin pazar akşamları seyirci ile buluşan Savaşçı dizisinin yeni karakteri olarak ekranlarda göreceğimiz Tamer Karadağlı uzun süredir herhangi bir yapımda yer almıyordu. Başarılı oyuncunun bu haberi sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Limon Film'in Göktürk Albay karakteri için ünlü oyuncuya teklif götürdüğü biliniyordu. Uzun süren bu bekleyiş ünlü oyuncunun paylaşımı ile nihayet son buldu.

Başarılı oyuncunun bu güzel haberini uzun yıllar Çocuklar Duymasın dizisinde eşi olarak rol alan Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ da alkış emojisi ile kayıtsız kalmadı.

Aslı Tandoğan koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu

Doğduğun Ev Kaderindir'e sürpriz isim! Kaan Altay Köprülü 'Savaş' karakteriyle diziye katıldı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den çok konuşulacak ciddiyetsiz paylaşım

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den yeni pozlar

Tüm Magazin haberleri için tıklayın