Cemre Kemer'den hamilelik iddialarına ilişkin ilk açıklama geldi! 'Ailem haberi alınca heyecanlandı...'

Hepsi grubunun eski solisti Cemre Kemer, geçtiğimiz ay sekiz yıldır birliktelik yaşadığı reklamcı sevgilisi Emre Medina ile nikah masasına oturarak herkesi şaşırmıştı. Aile arasında yapılan sade bir törenle evlenen ünlü isim bu haberi Instagram hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

Cemre Kemer'den hamilelik iddialarına ilişkin ilk açıklama geldi! 'Ailem haberi alınca heyecanlandı...'

Cemre Kemer'den hamilelik açıklaması geldi. Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun eski üyelerinden Cemre Kemer, geçtiğimiz ay sevgilisi Emre Medina ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı paylaşım sonrası hamilelik dedikoduları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Üç aylık hamile olduğu öğrenilen Cemre Kemer, kızı olacağını müjdeledi.

"ÖNDEN 1 PORSİYONUM YANDAN 1,5"

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim yine Instagram hesabından şişen karnını paylaşarak hamile olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti.

Belirginleşen göbeğini gösteren Cemre Kemer paylaşımına "Peki o zaman bunu sabah çekmiştim. Önden yine 1 porsiyonum yandan 1,5" notunu düşmüştü.

KIZI OLACAK

Kız bebeği beklediği öğrenilen Cemre Kemer, hamilelik iddiaları hakkında şu açıklamayı yaparak müjdeli haberi doğruladı:

Ailem haberi alınca heyecanlandı. Bir yandan da gebeler aşı olamayıp, ilaç alamadığı için korkuyorlar. Zaten bebek yapmaya karar verdiğimizden dolayı uzun süredir evden çıkmıyordum.
Tüm Magazin haberleri için tıklayın