Cem Yılmaz filmlerinin başrolü Zafer Algöz'den Feyyaz Yiğit'e büyük taş! Komedyenler polemiği başladı

Cem Yılmaz'ın Netflix'de yayınlanan dizisi Erşan Kuneri'de rol alan Zafer Algöz, sosyal medya üzerinden Feyyaz Yiğit'e taş attı. Feyyaz Yiğit'in büyük beğeni toplayan Gibi dizisini beğenmeyen Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit'i de adeta aşağıladı.

Cem Yılmaz filmlerinin başrolü Zafer Algöz'den Feyyaz Yiğit'e büyük taş! Komedyenler polemiği başladı

Cem Yılmaz ilk dizisi Erşan Kuneri'yi Netflix'te yayınlandı. Dizinin kadrosunda daha önceki projelerinde de birlikte çalıştığı Zafer Algöz yer aldı. Sosyal medyanın ikiye bölündüğü Erşan Kuneri için birçok eleştirel paylaşım yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bu paylaşımlardan bir tanesine Zafer Algöz'den cevap geldi. Söz konusu paylaşımda Erşan Kuneri'nin en beğenilen Kooperatif Kemal bölümü için Feyyaz Yiğit'in sosyal medyada hemen hemen herkesin beğenip övgüyle bahsettiği Gibi dizisine benzetme yapıldı.

ZAFER ALGÖZ'DEN FEYYAZ YİĞİT'E AŞAĞILAMA

Bu benzetmeye tepki gösteren ve Cem Yılmaz'dan her defasında övgüyle bahseden Zafer Algöz, "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yazdı.

Bir başka kullanıcı ise Algöz ile Yılmaz'ın Gibi'de rol almasını istediğini söyledi. İşte bu yorum Algöz'ü güldürdü. Feyyaz Yiğit'i adeta aşağılayan Algöz cevap olarak, "Feyyaz Yiğit komedisi mi" yazıp güldü.

  • zafer algöz feyyaz yiğit
  • erşan kuneri
  • gibi
  • cem yılmaz
  • magazin
Tüm Magazin haberleri için tıklayın