Cem Yılmaz Erşan Kuneri'nin provalarından paylaştı Necip Memili'den dikkat çeken yorum geldi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinin provasından bir paylaşımda bulundu. Twitter ve Instagram'dan paylaşımda bulunan Yılmaz'ın gönderisinin altına dizinin oyuncularından Necip Memili'nin yazdığı yorum dikkat çekti. Memili, 'Tabi bensiz siz okuyun eylenin, vay beeee' ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz Erşan Kuneri'nin provalarından paylaştı Necip Memili'den dikkat çeken yorum geldi

Cem Yılmaz, merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'den paylaşımda bulundu. Oyuncular ile prova yaptığı anları paylaşan Cem Yılmaz, hayranlarını heyecanlandırdı. Yılmaz, prova anlarını hem Instagram hem de Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı. Yılmaz'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Cem Yılmaz'ın Instagram'da "Rönesans :) dizicilikte rönesans :))" notuyla paylaştığı gönderisi 150 bine yakın beğeni aldı. Erşan Kuneri kadrosunda olan Necip Memili, 'tabi bensiz siz okuyun eylenin, vay beeee' yorumu ile dikkat çekti.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak, Çağlar Çorumlu ve Necip Memili gibi isimlerin rol aldığı Erşan Kuneri'nin çekimleri 15 Haziran'da başlayacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın