Cem Belevi, İrem Derici'yi ikinci kez aldattı! İrem Derici'den zehir zemberek sözler: Saltanat sona erdi sefil popçu

İhanet nedeniyle ayrılan ve ilişkilerine ikinci bir şans veren İrem Derici ve Cem Belevi cephesinde yeni bir gelişme yaşadı. Cem Belevi'nin ünlü şarkıcı İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. Derici, sosyal medya hesabından Belevi'yi hedef alarak 'Saltanat sona erdi sefil popçu' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

Cem Belevi, İrem Derici'yi ikinci kez aldattı! İrem Derici'den zehir zemberek sözler: Saltanat sona erdi sefil popçu

Ünlü şarkıcı İrem Derici son dönemde kariyerinin yanı sıra meslektaşı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla magazin manşetlerini süslüyordu. Geçtiğimiz yıl aşk yaşayan çiftten Cem Belevi'nin ihaneti nedeniyle İrem Derici ayrılık kararı almıştı. Ancak, Belevi kendini affettirerek Derici ile barışmıştı.

Ancak çift cephesinde yaşanan yeni gelişme gündeme bomba gibi düştü. Cem Belevi'nin İrem Derici'yi ikinci kez aldattığı öğrenildi.

İREM DERİCİ'Yİ MANKEN NERGİS NESRULLAYEVA İLE ALDATTI

2. Sayfa'nın haberine göre; Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. Çıkan haberlerin ardından Derici, eski aşkı Belevi hakkında sert söylemler içeren bir paylaşımda bulundu.

Derici, paylaşımında "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" ifadelerine yer verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın