Caner Toygar kafasında bardak kırma olayının iç yüzünü anlattı! Bu detayları kimse bilmiyor

Şimdilerde Esra Erol'da programında muhabirlik yapan, evlilik programı ile adını duyuran Caner Toygar, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Gelinim Olur musun? programında Tülin ile çalkantılı bir aşk yaşayan Caner Toygar, Gülben Ergen'in programında kafasında bardak kırdığı olayın iç yüzünü ilk kez anlattı.

Caner Toygar kafasında bardak kırma olayının iç yüzünü anlattı! Bu detayları kimse bilmiyor

Gelinim Olur musun? ile tanınan ve Tülin'le yaşadığı inişli çıkışı ilişki ile uzunca bir süre konuşulan Caner Toygar, konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gelinim Olur musun? programının ardından uzun bir süre iş konusunda sıkıntı yaşayan Caner Toygar, Esra Erol ile eşi Ali Özbir'in kendisine destek olduğunu açıkladı.

ATV'de ekrana getirilen Esra Erol'da programında Ali Özbir sayesinde muhabir olarak görev alma şansı elde ettiğini ifade eden Caner Toygar, Tülin ile ayrıldığı süreçte konuk olduğu Gülben Ergen'in programında kafasında bardak kırmasına dair detayları anlattı.

Toygar, şunları söyledi: "Gülben Ergen'in programından beni günlerce aradılar. 'İyi değilim, ben programa çıkmak istemiyorum' dedi. Çünkü biliyorum tatsızlık çıkacak. Üç ay falan aradılar. En son Dedim ki "Tülin'i bağlamayacaksanız, yayına almayacaksanız geleceğim'. Çünkü çok ısrar ettiler. Dediler ki 'Asla Tülin bağlanmayacak, asla yayına almayacağız...'

Zaten psikolojim o dönem bozuk... Yayına çıktım, biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar. Yayına bağlandığı zaman bir şeyler söyledi. Ben de sinirlendim ona. O an sinirlendikten sonra Gülben Hanım, 'Su iç, sakin ol' dedi. Keşke de onu yapmasaymış. Ben önümde bardak olduğunu bile görmüyorum. 'Sakin ol, su iç' dedikten sonra bardağı vurdu. Keşke de vurmasaydım."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın