Camdaki Kız'ın yeni sezonunda olması muhtemel 3 olay

Yeni sezonu 9 Eylül'de başlayacak olan Camdaki Kız'ın yeni sezonuna dair en çok merak edilen, gerçekleşmesi muhtemel hikayelerin ekrana taşınıp taşınmayacağı. Peki Camdaki Kız'ın yeni sezonunda seyirciyi neler bekliyor? Camdaki Kız'ın 2. sezonunda olması muhtemel 3 olayı haberimizde derledik.

Camdaki Kız'ın yeni sezonunda olması muhtemel 3 olay

Belli başlı soru işaretleriyle sezon finaline giren Camdaki Kız'ın yeni sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve bir hastasının hikayesini anlatan Camdaki Kız'ın yeni sezonunda, gerçekleşmesi olası pek çok senaryo bulunuyor.

Burcu Biricik'in başrolünde olduğu Camdaki Kız'ın yeni sezonunda yaşanması muhtemel 3 olayı şu şekilde derledik:

1 - Gülcihan Hanım ve Selen, Nalan'ın tarafına geçip Sedat'ı destek konusunda yalnız bırakabilirler

Yeni sezon fragmanında Gülcihan Hanım'ın Sedat'la yüzleşmesi sahnesi damgasını vuruyor. Sedat ve Cana'yı öğrenen Gülcihan Hanım'ın konuşmasından; yeni sezon boyunca onun tamamen Nalan'ın tarafında olacağı ve geçtiğimiz sezonda da Nalan'dan yana tavrıyla karşımıza çıkan Selen'in bu desteğini daha yüksek şekilde göstereceğini görüyoruz.

Rafet Bey'in Gülcihan Hanım'ı Sedat'a gösterdiği ilgi dolayısıyla eleştirdiği o günler oldukça geri kalmış gibi duruyor.

2 - Selen'in Cana'yı bitirme çalışmaları başlayabilir

Düğün gecesi Cana ile yaşadığı tartışmayla da hatırlanan Selen, annesinin gerçeği öğrenmesiyle birlikte daha da güçlenecek. Bu sezonda Selen'in Cana'yı tamamen saf dışı bırakıp bir tehlike olmaktan çıkarmak için her şeyi yapabileceğini görüyoruz.

3 - Nalan artık kendisi için yaşamaya başlayacak

Düğün gecesi tanıştığı Hayri'den itibaren hayatına yeni karakterlerin gireceği sezon finalinde belli olmuştu. Yeni sezon fragmanında Cana'nın tercih kelimesine özellikle dikkat kesilen Nalan'ın, ifadelerden anlaşıldığı kadarıyla artık tamamen kendi hayatına odaklanacağı ve birileri için değil kendisi için yaşamaya başlayacağı belli oluyor.

  • camdaki kız
  • camdaki kız yeni sezon
  • camdaki kız yeni sezon fragmanı
  • camdaki kız yeni sezon ne zaman
  • camdaki kız yeni sezonda neler olacak
  • gülseren budayıcıoğlu camdaki kız
  • camdaki kız gerçek hikayesi
  • magazin
Tüm Magazin haberleri için tıklayın