Camdaki Kızın yayın tarihinin neden değiştiği ortaya çıktı! Meğer başrol oyuncusu koronavirüs olmuş

Kanal D'de ekrana getirilecek olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun rol aldığı Camdaki Kız dizisinin yayın tarihindeki değişiklik kafaları karıştırdı. Dizinin yayın tarihinin neden değiştiği ortaya çıktı. Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Çekim takvimi yeniden düzenlendi.

Camdaki Kızın yayın tarihinin neden değiştiği ortaya çıktı! Meğer başrol oyuncusu koronavirüs olmuş

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi ekrana getirilen fragmanları ile beklentiyi oldukça yükseltti.

Kırmızı Oda dizisindeki uyumları çok beğenilen Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun Camdaki Kız performansı merak edilirken yayınlanan 2. fragmanındaki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Dizinin yayın tarihinin 1 Nisan'dan 8 Nisan'a çekilmesinin nedeni merak konusu oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Camdaki Kız"ın başta yayın tarihi 1 Nisan Perşembe olarak açıklanmış, daha sonra ise bu tarih bir hafta sonraya alınmıştı. Nadim Güç'ün yönettiği, Seda Altaylı'nın ise kaleme aldığı dizideki bu değişikliğin nedeninin koronavirüs olduğu ortaya çıktı. "Camdaki Kız'ın başrol karakteri Sedat'ı canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'nun test sonucu pozitif çıkınca setin çekim takviminin de değiştiği öğrenildi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın