Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik çocukluk fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Boncuk karakterinin büyük ses getirmesinin ardından herkesi kendine hayran bırakmayı başaran Burcu Biricik, şimdilerde Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veriyor. Kırmızı Oda'da Feyyaz Şerifoğlu ile olan uyumu beğeni toplayan Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinde yeniden bir araya geldi. Oyunculuğu ile sık sık gündemde olan Biricik'in özel hayatına ilişkin detaylar merak edilirken güzel oyuncu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde çocukluk fotoğrafını paylaşan Burcu Biricik, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik çocukluk fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!

Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi ve Hayat Şarkısı gibi birçok başarılı yapımda boy gösteren Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine girdi.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan Burcu Biricik, eşiyle çıktığı seyahatlerden sık sık paylaşımda bulunuyor.

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Boncuk karakteri ve Feyyaz Şerifoğlu'nun hayat verdiği Can karakterinin uyumu uzunca bir süre konuştu. İkili daha sonra Camdaki Kız dizisinde bir araya geldi. Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteri ile büyük beğeni toplayan Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafı takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Güzel oyuncu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Burcu Biricik'in çocukluk fotoğrafı...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın