Büşra Ayaydın tesettüre girme sürecini ilk kez anlattı

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın kızını oynadığı Selvi rolüyle tanınan ve oyunculuk kariyerini tesettüre girdikten sonra tamamen bitiren oyuncu Büşra Ayaydın, yaşadığı süreci ilk kez anlattı.

Büşra Ayaydın tesettüre girme sürecini ilk kez anlattı

Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle tanınan ve 5 yıl önce tesettüre girip oyunculuğu bırakan Büşra Ayaydın, YouTube'de yayınlanan Son 33 programında tesettüre girme sürecini anlattı.

Yoğun bakımda tedavi gören Filiz Akın, taburcu edildi

7 yaşından 21 yaşına kadar oyunculuk yapan Ayaydın, yaşam tarzını tümden değiştirip oyunculuk piyasasını bırakma sürecini şu sözlerle anlattı:

"SON OYNADIĞIM DİZİDEKİ OYUNCULAR TEPKİ GÖSTERDİLER"

"Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana 'Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun' şeklinde tepki gösterdi. O kişilerin sözleri benim yüzüme tokat gibi çarptı. Kendi kendime 'Ben ne yapıyorum' dedim. Bu tür durumlarda gri yoktur. Ya siyahı ya da beyazı seçmeniz gerekiyor. Arafta kaldığımı o an fark edip tesettüre girdim."

"ALLAH'IM BANA DA NASİP ET DİYE DUA ETTİM"

Kubilay Aka, sağlık durumu hakkında ilk açıklamayı yaptı

"Hep Allah'ım bana da nasip et ama senin rızana uygun olacak şekilde nasip et derdim"

"ASLINDA ENGELLERİ KENDİ KENDİME KOYUYORDUM"

"Dış görünüşüne bakıldığına 'namaz kılmıyordur' dediğimi insanların vakit namazında camiye koştuğunu gördüm. O bana çok farklı bir şey kattı. Ben de o insanlar gibi neden camiye girerek vakit namazımı neden kılamıyorum? dediğimde aldığım cevaplar hep 'sen oyuncusun' oldu. Aslında engelleri kendi kendime koyuyorum."

  • magazin
  • büşra ayaydın
  • büşra ayaydın son hali
  • büşra ayaydın tesettür
  • büşra ayaydın kurtlar vadisi
  • son 33 youtube
Tüm Magazin haberleri için tıklayın