Burak Özçivit'e ikizi kadar benzeyen Burak Khan kimdir? Burak Khan Çukur'un final bölümünde mi rol alacak?

Show TV'nin pazartesi günleri ekrana gelen dizisi Çukur'un finali için heyecan dorukta. Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in diziden ayrılacağı iddia edilirken aynı zamanda Burak Özçivit ile benzerliği ile bilinen Burak Khan'ın diziye katılacağı konuşuluyor. Peki Burak Khan'nın Çukur dizisinde oynayacak iddiaları doğru mu? Burak Khan kimdir kaç yaşında nereli?

Burak Özçivit'e ikizi kadar benzeyen Burak Khan kimdir" Burak Khan Çukur'un final bölümünde mi rol alacak"

Burak Khan'ın Show TV'de yayınlanan Çukur dizinde rol alacağı iddia edildi. Burak Özçivit ile benzerliği ile bilenen Burak Khan sosyal medya gündeminde konuşulan isimler arasında. Peki Çukur'un finalinde Burak Khan sürprizi mi? Çukur'un final bölümünde mi rol alacak? Burak Özçivit'e ikizi kadar benzeyen Burak Khan kimdir?

Burak Khan'ın bildiğiniz üzere Burak Özçivit ile birlikte Şampuan firmasının kömür içeren yeni formülü için kamera karşısına geçmişti. Rol gereği iki karakteri canlandırmak zorunda kalmıştı. Reklam filminde Burak Özçivit'in tıpatıpı olan dublörü Burak Khan ile bir arada işte böyle görüntülenmişti...

BURAK KHAN, ÇUKUR'UN FİNAL BÖLÜMÜNDE Mİ ROL ALACAK?

Burak Khan'ın Çukur dizisinin final bölümünde oynayacağı iddia ediliyor. Fakat konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin final bölümü büyük bir gizlilik içinde çekiliyor.

Final bölümünün fragmanları yayınlanınca ipuçları ortaya çıkacak.

BURAK KHAN KİMDİR?

Burak Khan, 1 Ocak 1996 tarihinde İstanbul'da doğmuştur, aslen Tanzanya, Afrika kökenlidir.

Yetenek Sizsiniz yarışması ile kamera karşısına geçen Burak Khan top ile akrobasi ve artistik hareketler yaparak finale kadar gelmiş fakat ikinci olmuştur.

Oyunculuk dışında futbol ilede ilgilenen Burak Khan, Burak Özçivit' olan benzerliği ile dikkatleri üzerine toplamıştır. 2019 yılında Burak Özçivit ile bir reklam filmi ile kamera karşısına geçen Burak Khan, Özçivit'in dublörlüğünü yapmıştır.

Bazı dizilerde de Burak Özçivit'in dublörlüğünü yapan Burak Khan şimdilerde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almaktadır. Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizide de yer alan Burak Khan sosyal medyayı oldukça aktif kullanmaktadır.

  • Burak Khan
  • çukur dizisi
  • Burak Khan kimdir
  • Burak Khan çukurda oynayacak mı
  • Burak Khan kaç yaşında
Tüm Magazin haberleri için tıklayın