Bülent Ersoy davulcu Ahmet İzgi'yle canlı yayında kavga etti

Kıbrıs'ta yaptırdıkları PCR testinin sahte çıkmasının ardından tutuklanan ve geçtiğimiz gün serbest bırakılıp Türkiye'ye gelen davulcu Ahmet İzgi, Söylemezsem Olmaz'a katıldı. Diva'nın orkestraya yardım etmediğini söylemesi üzerine canlı yayına telefonla bağlanan Ersoy, çileden çıktı.

KKTC'de PCR testlerinin sahte çıkması nedeniyle tutuklanan orkestra ekibinden olan Ahmet İzgi, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının bugünkü konuğu oldu.

İzgi, konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken Bülent Ersoy'un orkestra ekibine yardım etmediğini söyledi.

Hakkında ortaya atılan iddiaların ardından canlı yayına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, İzgi ile büyük tartışma yaşadı.

Ersoy'un, "Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. Onlar 25 güne kadar çıkamayacaklardı, en az 1 sene orada kalacaklardı. Bülent Ersoy'un Allah belasını veriyormuş, Allah onların belasını versin inşallah... Bana söylenince tövbe estağfurullah olmuyor. Siz o çirkin davranışlarını, o hallerini görseniz..." sözleri üzerine İzgi araya girmeye çalıştı.

Ersoy, İzgi'nin araya girmesine öfkelenerek "Bana bak, ben konuşurken konuşma, benden sonra konuş. O kadar terbiye kurallarını çiğneyen insanlarsınız ki..." dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın