Bu küçük kızı tanıyabildiniz mi? Kırmızı Oda'nın ünlü ismi çocukluk fotoğrafını paylaştı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, gerçek hayatın acı gerçeklerini profesyonel bir şekilde işlemeye devam ediyor. Dizide işlenen konular kadar, karakterleri canlandıran oyuncuların muhteşem performansları da takdire şayan. Dizide Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen'in oyunculuk performansına ise diyecek söz yok. Sözen, Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Bu küçük kızı tanıyabildiniz mi" Kırmızı Oda'nın ünlü ismi çocukluk fotoğrafını paylaştı

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteri ile izleyiciden tam not alan Melisa Sözen, diziden sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Alya'nın hikayesini izleyen herkes ona yardım etmek istedi. Melisa Sözen'in de muhteşem oyunculuğuyla birleşen hikaye soluksuz izlendi. Diziden sonra da yakın markajda takip edilen ünlü oyuncu, Instagram hesabından annesi ile olan fotoğrafını paylaştı. Annesinin yanında duran küçük kızı kimse Melisa Sözen'e benzetemedi.

Paylaşımının altında annesini etiketleyerek "En sevdiğim fotoğraflarımızdan biri bu" notunu ekleyen Melisa Sözen'in fotoğrafına son sayıda beğeni ve yorum geldi. Ünlü ismin hayranları fotoğrafa yüzlerce yorum yaptı.

Melisa Sözen, son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteriyle büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Muhteşem Yüzyıl, Çember, Av Mevsimi, O Şimdi Mahkum, Okul, Bıçak Sırtı, Bir Varmış Bir Yokmuş ve 7 Yüz bulunuyor. Melisa Sözen'in sevgilisi ise ünlü şarkıcı Harun Tekin'dir.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın