Burak Sergen'in aldatılmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu eş, Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradığı öne sürüldü. Nihan Ünsal'ın sevgilisi Özer Kaçmaz'ın eşi, 'İzmir'de komşumuzdu, eşimi Burak Sergen'le karı-koca ilişkisi olmadığını söyleyip ayartmış. Eski dediği fotoğraflar da yeni. Burak Sergen'in hemşiresi de işin içinde... Çok çirkin olaylar var' açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü.

Burak Sergen'in aldatılmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı

Koronavirüse yakalanması nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Sadakatsiz dizisinin Haluk Güçlü'sü Burak Sergen, hastaneden taburcu olmasının ardından kendisinden 28 yaş küçük sevgilisi Nihan Ünsal'la dünayevine girdi.

Evliliğin üzerinden 4 ay geçti ve ihanet iddiaları gündeme geldi. Nihan Ünsal'ın İzmir'de tanıştığı iş insanı Özer Kaçmaz'la sevgili olduğu ortaya çıkarken ikilinin havalimanı ve bir AVM'de el ele görüntüleri olay bomba etkisi yarattı.

Nihan Ünsal ise Özer Kaçmaz'la el ele çekilen fotoğraflarının eski olduğunu, ifade ederek kendisini savundu. Özer Kaçmaz'ın eşi de fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından sessizliğini bozdu.

TV100'e açıklamalarda bulunan Özer Kaçmaz'ın eşi Züleyha Şehitoğlu, şunları söyledi: "Eşim Özer Kaçmaz'la fuarlarda stant işi yapıyoruz. İki çocuğumuz var. 2018'de boşandık, sonra yeniden barıştık ve eşimin yeni tuttuğu evde yaşamaya başladık. Bu kadın annesiyle bizim karşı dairemizde oturuyordu. Yani komşumuzdu. Bizim Özer'le kıskançlık kavgalarımız meşhurdur. Bir kavgamız sonrası ben kızıp çocukları alıp annemin yanına gittim. O sırada bu kadın, eşimi 'Ben seni eskiden beri çok beğeniyordum' deyip ayartmış. Eve girip çıkmaya başlamış. Burak Sergen'le de karı koca ilişkisi yaşamadığına, iki arkadaş gibi olduklarına eşimi ikna etmiş.

O fotoğraflar yeni, eşim nereye giderse bu kadın da oraya gidiyormuş. Burak Sergen'in hemşiresi de işin içinde... Çok çirkin olaylar var. Eşimle görüşmemizi engellemeye çalıştı. Koronaya yakalandık, eşim bizim eve ilaç getirecekti. Getirmedi. Telefonla aradım, meşgul yaptı. Evin önüne gittim, bu kadın balkona çıktı ve elini beline koymuş bana 'Sen ne yüzsüz kadınsın, buraya kadar geldiğine göre ilacını da kendin al' dedi. Elime aldığım taşı balkona attım...

Eşim çok saftır, bu kadının kendisine aşık olduğuna inanmış ama şimdi her şeyi gördü. Gerçek yüzünü anladı bu kadının... Ayrılmak istiyor, kadın 'Astım krizim tutuyor' diyerek kendisini yerden yere atıyormuş. Geçen gün bardakla elini kesmiş, her yer kan olmuş. Pazar akşamı da restoranda ayrılık konuşması yaptı ama kadın kendini yerlere atmış. Annesi gelmiş, geceyi hastanede geçirmişler... Burak Sergen'e ve bana yapılanlar yanlarına kalmasın istiyorum. Bu tarz kadınların gerçek yüzü ortaya çıksın. Burak beyin davasında da şahitlik yapmaya hazırım"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın