Bozkırdaki masalı sona ermişti... Gülsim Ali'den çok konuşulacak proje! İzlenme rekorları kıracak!

Bozkırdaki masalı sona eren Gülsim Ali'den çok konuşulacak proje! İzlenme rekorları kıracak. Gönül Dağı dizisine vedası sezona damgasını vuran Gülsim Ali'nin yeni projesi merak ediliyor. Güzel oyuncuya projeye vedasının ardından peş peşe teklifler gelmeye başladı. Hatta kulislerde ortaya öyle bir iddia atıldı ki herkes şaşıracak. İddialara göre, Gülsim Ali Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı Kral Kaybederse isimli dizide oynayacak.

Bozkırdaki masalı sona ermişti... Gülsim Ali'den çok konuşulacak proje! İzlenme rekorları kıracak!

Gönül Dağı dizisindeki iki sezonluk macerası mayıs ayında sona eren Gülsim Ali'nin yer alacağı yeni proje hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ünlü oyuncunun TRT1'in fenomen dizisine veda etmesinin ardından kulislerde pek çok iddia dolaşıyor. Son olarak pek çok kitabı diziye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli romanı dizi oluyor. Dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak. Ortaya atılan iddialara göre, Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Gülsim Ali olacak.

YENİ DİZİ GELİYOR

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli romanı dizi oluyor. Dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak. Ortaya atılan iddialara göre, Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Gülsim Ali olacak.

VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Güzel oyuncu paylaşımında "Tüm sevilenlerime teşekkür etmek istiyorum. Sizler iyi ki varsınız, yazdığını binlerce yorum ve mesaj içimi paramparça etti. Bazılarınız çıkan asılsız haberlere inanıp bana kızdınız, fakat şunu bilmenizi isterim; ben oyunculuk yapabilmek için tüm sevdiklerimi, ailemi geride bırakıp tek başına anavatanına göçmüş biriyim. Hiçbir özlem, hiçbir şehir ve hiçbir hava şartı beni aşk ile yaptığım mesleğimden alıkoyamaz. Yazılanın aksine Eskişehir'i, Sivrihisar'ı ve tüm ekibi çok sevdim. Sadece hikayem bitti. Ben de böyle bitsin istemezdim. Elveda Gönül Dağı ailesi" dedi.

GÜLSİM ALİ KİMDİR?

Gülsim Ali 18 Şubat 1995'te Bulgaristan'ın en büyük 5. şehri Rusçuk'da doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe ve İngilizce dillerini bilmektedir. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat adlı dizide hemşire rolünü oynadı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın