Devrim Saltoğlu ve Nazlı Saltoğlu dünyaevine girdi

TRT1'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde hayat verdiği Rauf Denktaş karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Devrim Saltoğlu ve Nazlı Saltoğlu dünyaevine girdi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti ile Ahmet Kural, Çağla Gizem Çelik çifti Devrim Saltoğlu'nu yalnız bırakmadı.

Devrim Saltoğlu ve Nazlı Saltoğlu dünyaevine girdi

'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinin Rauf Denktaş'ı 48 yaşındaki Devrim Saltoğlu, geçtiğimiz gün ikinci kez nikah masasına oturdu. Törene çok sayıda davetli katılırken Nazlı Saltoğlu ile hayatını birleştiren Devrim Saltoğlu'nu Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki rol arkadaşları yalnız bırakmadı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti ile Ahmet Kural, Çağla Gizem Çelik çifti Devrim Saltoğlu'nun nikah törenine katıldı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Rauf Denktaş'a hayat veren oyuncu Devrim Saltoğlu, rolüne nasıl hazırlandığını anlatmıştı:

"Rauf Denktaş, hiç uzak olmadığım, çocukluğumdan beri ekranlarda rastladığımda kaçırmadığım bir kişiydi. Sağlam duruşu, çok net ve kendinden emin oluşu, ama her fırsatta gülümsemesi ve espri anlayışı beni daima etkilemiştir. Aslında yaşanan halk mücadelesinin çetinliği dışında bir de üç evladını zamansız kaybedişleri beni çok sarstı. Yakın zamanın, tarihi ve sevilen bir kişiliğini canlandırmak geçilmesi gereken bir sınav gibi duruyor. Umarım Rauf Denktaş'a yakışır bir iş sergileyebilirim. Çok yakın zamanda kaybettiğimiz Rauf Denktaş'ın Türkiye halkının da iyi tanıdığı bir kişilik oluşu, rolüme hazırlanırken çeşitli sınırlar getirse de onu birebir taklit edip canlandırmaktan çok, onu özünde hissetmeye çalışmak önceliğim."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın