Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol birbirlerine girdi! Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde şoke eden kavga

Dört sezona yakındır ekranda olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde büyük bir kavga çıktığı iddia edildi. Başrol oyuncuları Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol arasında iddiaya göre Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga yaşandı. Tarafları set ekibi ayırdı.

Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol birbirlerine girdi! Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde şoke eden kavga

Ekranın uzun soluklu işlerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde büyük bir kavga çıktı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başrol oyuncuları Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol'un aralarındaki anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Birsen Altuntaş, Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol arasındaki kavgayı şu sözler ile aktardı:

"Diziye bu sezon Hakan Gümüşoğlu rolüyle katılan İbrahim Çelikkol'un sık sık seti bekletmesi uzun süredir ekipte gerginliğe neden oluyordu. Son olarak dizinin ana karakterlerinden Furkan Palalı duruma isyan etti.

Çıkan gerginlik sonrası iki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü ve boğaz boğaza geldi. Araya girenler kavganın büyümesini engelledi. Furkan Palalı seti bırakıp ilk uçakla İstanbul'a geldi ve yapımcıya Çelikkol'u şikayet etti. Yapımcı uzun uğraşlar sonucu tarafları uzlaştırdı."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın