Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova ve Altuğ Gültan boşandı

ATV'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Müjgan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Melike İpek Yalova, iki yıl önce nikah masasına oturduğu Altuğ Gültan ile olan evliliğini noktaladı. Anlaşmalı olarak boşanma kararı alan çiftin davası cuma günü görüldü.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova ve Altuğ Gültan boşandı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yıldızı parlayan ve Türkan Şoray'a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Melike İpek Yalova ve eşi Altuğ Gültan, boşanma kararı aldığını açıklamıştı.

Hürriyet'in haberine göre; 2019 yılında Altuğ Gültan ile nikah masasına oturan Yalova, 16 Mart'ta İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı. Dava geçtiğimiz cuma günü görüldü. Duruşmaya taraflar avukatlarıyla katıldı.

Beş dakika süren duruşma sonucu kararını açıklayan mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına hükmetti. Yalova ve Gültan'ın birbirinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Melike İpek Yalova boşanma haberlerinin çıkmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'İçinde olduğumuz süreci yönetirken çok kıymet verdiğimiz ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız. Sizlerden de konuyla ilgili hassasiyet ve anlayışınızı rica ederiz. Çok teşekkürler' ifadelerini kullanmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın