2 yıllık serüveninde bir ilk gerçekleşti! Gönül Dağı'nda Gülsim Ali'nin başrol boşluğunu telafi edecek isim...

İç ısıtan sahneleriyle çok izlenen dizilerden birisi olmayı başaran Gönül Dağı'nda sezon finali bölümünde başrol oyuncu diziye veda etti. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali, sezon finali bölümünde diziye vedasıyla seyircileri şaşırttı. Kulislerde konuşulan iddialara göre, Sıla Türkoğlu 3. sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak. Başrol oyuncusunun ayrılığı dizide ilk kez böyle bir olay gerçekleşiyor yorumlarının yapılmasına neden oldu.

2 yıllık serüveninde bir ilk gerçekleşti! Gönül Dağı'nda Gülsim Ali'nin başrol boşluğunu telafi edecek isim...

Gönül Dağı dizisi 2 sezondur TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi oldu. Dizinin en sevilen karakteri Dilek diziden ayrılınca seyirciyi şok etmişti. Ancak yeni sezon çalışmalarına başlayan Gönül Dağı yeni isimlerle görüşüyor. Diziye yeni takviyeler yapmaya hazırlanan yapım şirketinin Sıla Türkoğlu ile de görüştüğü iddia edildi. Ancak bu iddialarla ilgili iki taraftan da açıklama gelmediğini net bir şekilde belirtmek gerekiyor.

BOMBA AYRILIK!

Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşandı. Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim oldu ve karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti. Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı.

AYRILIĞI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde seti terk edip diziyi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

GÖNÜL DAĞI'NA GELİYOR

Kulislerde son konuşulanlara göre, Sıla Türkoğlu yeni sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak.

Ancak yapım şirketinden bu konu hakkında bir açıklama gelmediğini de ifade edelim.

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir Bornova'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı. 2019'da Yemin dizisinde Suna karakterini, 2020'de Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın