Berkay kimdir, gerçek ismi ne? Şarkıcı Berkay kaç yaşında, aslen nereli?

Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşam ki konukları arasında yer alan isimlerden biri de Berkay oldu. Berkay kimdir, gerçek ismi ne? Şarkıcı Berkay kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavi'lidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşamıştır. İşte hakkında tüm merak edilenler..

Berkay kimdir, gerçek ismi ne" Şarkıcı Berkay kaç yaşında, aslen nereli"

Ünlü şarkıcı Berkay bu akşam Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Berkay kimdir, gerçek ismi ne? Şarkıcı Berkay kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavi'lidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşamıştır. 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. İşte hakkında tüm merak edilenler..

BERKAY KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavi'lidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşamıştır. 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır.Albüm çalışmalarından önceleri,Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı.

2010 yılında çıkan ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, futbolcu Caner Erkin'in modacı eşi Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı.

Berkay Şahin, 30 Ağustos 2016 yılında Özlem Katipoğlu ile Bodrum'da evlendi.

Melihat Gülses kimdir, kaç yaşındadır? Melihat Gülses aslen nereli, eşi kimdir?

Sami Özer kimdir, gerçek ismi ne?

  • Berkay kimdir
  • Berkay gerçek ismi ne
  • Berkay kaç yaşında
  • şarkıcı Berkay
  • Berkay evli mi
  • Berkay eşi kimdir
  • berkay kaç çocuğu var
Tüm Magazin haberleri için tıklayın