Bergüzar Korel hayranlarına müjde! Yeni dizi projesi ile ekranlara dönüyor

Uzun süredir ekranlarda olmayan Bergüzar Korel yeni dizi projesi ile tekrar ekranlara gelecek. Son olarak ‘Vatanım Sensin' isimli yapımda eşi Halit Ergenç ile birlikte başrolde yer alan ünlü oyuncu, sonrasında ise tek kişilik gösterisi Kızlar ve Oğlanlar ile gündemdeydi. Karadayı ve Binbir Gece Masalları isimli iki efsane diziyle de tanıdığımız Korel'in yeni bir dizide rol alıp almayacağı hayranları tarafından merak ediliyordu. Güzel oyuncunun bir projesi olduğu ve yakında yayınlanacağı ortaya çıktı.

Bergüzar Korel hayranlarına müjde! Yeni dizi projesi ile ekranlara dönüyor

2009 yılında Halit Ergenç ile dünya evine giren Bergüzar Korel geçtiğimiz yılın Mart ayında oğlu Han'ı dünyaya getirmişti. Pandemi döneminde sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınlar ile sosyal sorumluluk projelerine destek veren güzel oyuncunun bu davranışı birçok insana da örnek oldu.

Korel, özellikle Binbir Gece Masalları ve Karadayı dizilerinde gösterdiği oyunculuk performansıyla adeta aranan isim oldu. Hayranları da güzel oyuncuyu tekrar bir projede görmek istiyor haliyle.

Türkiye'nin ilk dijital dizi platformu Exxen'de yayınlanacak bir dizi için Bergüzar Korel'in anlaşmaya vardığını tv100'den Birsen Altuntaş duyurdu. Ünlü oyuncu 3 sezon sürecek 'Kanlı Yayın' isimli projede Neslihan karakterini canlandıracak. Dizinin 1 sezon çekilmesi ve toplam 30 bölüm yayınlanması planlandı. Can Ulkay'ın yönetmenliğini yapacağı dizinin yapımcısı ise Saran Medya olarak netleşti. İstanbul'da çekimleri yapılacak olan dizinin detayları çok yakında belirginleşecek.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın