Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile tanışma hikayesini anlattı! ‘Şovuna davet etti hesabı bana ödetti'

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile 2019 yılında evlenen 25 yaşındaki Berfu Yenenler, evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İkinci çocuğuna hamile olan Berfu Yenenler, Eser Yenenler ile tanışma hikayesini anlattı. Endüstri mühendisi Türkiye güzeli Yenenler, “Eser beni şovuna davet etti. Gişedekilere benim geleceğimi söylemiş ama başka bir kızı ben sanmışlar. Onlardan ne bilet, ne de masanın hesabı alınmış. Bense bilet parasını da, masada yenilen içilenleri de ödedim” dedi.

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile tanışma hikayesini anlattı! ‘Şovuna davet etti hesabı bana ödetti'

Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler çifti, 2018 yılında tanışıp kısa bir flört döneminin ardından 2019 yılında nikah masasına oturdu. Oğulları Kuzey'in doğumu ile mutluluklarını taçlandıran çift, huzurlu evliliğin sırları hakkında açıklamalar yaptı. Doğal ve samimi halleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan çift tanışma hikayesini anlattı.

Çiftin ilişkisi 3 yıl önce sosyal medyadan başlamış. 7 ay boyunca sosyal medyadan konuşan çift bir türlü görüşememiş. Daha sonra Eser Yenenler, ilk görüşme için Berfu Hanım'ı oyununa davet etmiş.

Berfu Yenenler ilk buluşma gününü şöyle anlattı: "İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli bence ama bizimkinde ben ödemiştim. Eser beni şovuna davet etti. Orada bilet parasını da verdim, sonra masada yenilen içilenleri de ödedim.

Meğer, gişedekilere Eser benim geleceğimi söylemiş ama başka bir kızı ben sanmışlar. Onlardan ne bilet ne de masanın hesabı alınmış. Onlar da şaşırmıştır herhalde.

'Eser bey sizin hesabınızı ödedi dedi' diyorlar falan. Hatta kızlarla oyun arasında karşılaştım. 'Eser sürekli bize bakarak oynadı' diye yorumlar yaptılar. Halbuki orada yapılan her şey benim içindi."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın