Beren Saat'e eşi Kenan Doğulu'dan romantik doğum günü paylaşımı! 'Yosun gözlüm'

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e romantik doğum günü mesajı geldi. Ünlü şarkıcı Doğulu, 'Yosun gözlüm' diye seslendiği Beren Saat'in yeni yaşını Instagram hesabından art arda paylaştığı fotoğraflarla yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Beren Saat'e eşi Kenan Doğulu'dan romantik doğum günü paylaşımı! 'Yosun gözlüm'

Kenan Doğulu ve Beren Saat'ten yeni haberler var. Kenan Doğulu eşi Beren Saat'in 37. yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Ünlü şarkıcının oyuncu eşi için yaptığı paylaşımı çiftin hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Evliliklerindeki kara bulutları dağıtan kötü günleri geride bırakan ünlü çift, mutlu birlikteliklerini ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kenan Doğulu, Instagram hesabından doğum gününü kutladığı eşi Beren Saat ile birlikte çekildikleri fotoğraf karelerini "Seni seviyorum yosun gözlüm! İyi ki doğmuşsun ve yollarımız kesişmiş. Hayat ne kadar zor olursa olsun birlikte festivale çeviririz. Güzeller güzeli ruhun hep mutlu ve huzurlu olsun" yazdığı aşk dolu bir mesajla paylaştı. Ünlü şarkıcının romantik paylaşımına beğeni yağdı.

İşte Kenan Doğulu'dan 37 yaşına giren Beren Saat için paylaştığı aşk dolu pozları...

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya aşka geldi! 'Minik detaylar' paylaşımına beğeni yağdı

Yeşilçam'ın yıldızı Gülşen Bubikoğlu'ndan yeni paylaşım! Son hali çok beğenildi

Tüm Magazin haberleri için tıklayın