Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun aralarına dizi girmişti! Aşıklar kavuştu

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan aşk dolu paylaşım. Özge Gürel, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri için Girne'de bulunan Serkan Çayoğlu'nun yanına gitti. Uzun bir süreden sonra bir araya gelen sevgililerin birlikte yer aldıkları yeni paylaşımları hayranlarını mest etti.

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun aralarına dizi girmişti! Aşıklar kavuştu

Can Yaman ile başrollerini paylaştığı Bay Yanlış dizisi final yapan Özge Gürel'den yeni haberler var. Güzel oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile 'Bir Kıbrıs Hikayesi' adlı yeni dizisinin çekimleri için ayrı düşmüşlerdi. Ünlü aşıklar kavuştu.

En Son Fox TV'de yayınlanan Bay Yanlış dizisinde Ezgi karakteri ile seyirci karşısına çıkan Özge Gürel dizinin final kararı almasıyla ekranlara veda etmişti. Şimdilerde yeni bir proje ile adı anılmayan güzel oyuncu meslektaşı Serkan Çayoğlu ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Serkan Çayoğlu ise Bir Kıbrıs Hikayesi adlı yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Pelin Karahan, Gülfer Özdemir ve Ahmet Kural gibi başarı isimlerin yer aldığı Bir Kıbrıs Hikayesi dizisinin çekimleri için Girne'de olan Serkan Çayoğlu ve sevgilisi ayrı düşmüştü.

Özge Gürel'in İstanbul'da olması ve Serkan Çayoğlu'nun dizi çekimleri nedeniyle Kıbrıs'ta olması ünlü aşıklarda özlem oluşturuyordu. Hatta 34 yaşındaki güzel oyuncu, Instagram paylaşımında "Aşırı özlem içerir" yazarak sevgilisini etiketlediği bir paylaşımla duygularını dile bile getirmişti.

Tüm bu hasret sona erdi. Oyuncu çift yeniden birbirlerine kavuştu. Özge Gürel, yeni dizisinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan sevgilisinin yanına gitti. Serkan Çayoğlu, Instagram hesabından "Geldi" notuyla sevgilisine kavuştuğu anı hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

Özge Gürel ise bu özel buluşmayı "Kıbrıs kalbimde yaradır" notuyla yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.

Mutluluk dolu anlarını sevenlerine sunan oyuncu çift, aşk dolu paylaşımlarıyla hayranlarını adeta mest etti.

Gigi Hadid imaj yeniledi! Kızıl saçlarıyla sosyal medyayı ikiye böldü

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in tarzını konuşturduğu iddialı paylaşımına beğeni yağdı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın