Bakan Koca müjdeyi verdi Gülşen soluğu hastanede aldı... Ünlü şarkıcı koronavirüs aşısı oldu

Ünlü şarkıcı Gülşen, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın müzisyenlerin aşı olabileceklerinin müjdesini vermesinin ardından harekete geçerek ilk doz için aşı randevusunu aldı. Koronavirüs aşısı olduğu sosyal medya hesabından paylaşan Gülşen, 'Darısı tüm çalışma arkadaşlarımıza. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir' ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Twitter hesabından müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşı olmaya başlayabileceğini duyurdu. Müjdeli açıklamanın ardından Gülşen de aşı randevusu olan isimlerden oldu.

Koronavirüs aşısı yaptırdığı anlara ait videoyu takipçileri ile Instagram'dan paylaşan Gülşen, şu ifadeleri kullandı:

'Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir.

1,5 yıldır devam eden, müziğin, tiyatroların sustuğu, hiç bir sanat dalının icra edilemediği hatta yok sayıldığı, bu yolda emek veren hiç kimsenin hiç bir yardım görmeden bu günlere geldiği (ya da ne yazık ki gelemediği) sonuçları en ağır, en karanlık tablo bizimkisi. Bir an evvel yaraların sarılması için, (bunu tüm sektörümüz adına söylüyorum) çıkardığımız seslerimizin duyulduğunu, işlerimizin başına dönebileceğimizi bilmeye çok ihtiyacımız var. Seyircilerimize, ait olduğumuz sahnelerimize kavuşmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki çok az kaldı. Şifa olsun, çok güzel olsun her şey.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın