Aziz Kiraz aslen nereli? Aziz Kiraz kimdir, kaç yaşında?

O Ses Türkiye yarışması ile tanıdığımız Aziz Kiraz bugün Demet Akalın ve Alişan'ın programına konuk oldu. Aziz Kiraz kimdir, kaç yaşında? Aziz Kiraz aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Aziz Kiraz, henüz 17 yaşındayken Türkiye'nin yeteneklerinin keşfedildiği O Ses Türkiye yarışmasında katılmış, Isabel şarkısını seslendirerek gönülleri fethetmişti...

Aziz Kiraz aslen nereli" Aziz Kiraz kimdir, kaç yaşında"

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konuğu Aziz Kiraz oldu. Aziz Kiraz kimdir, kaç yaşında? Aziz Kiraz aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. O Ses Türkiye yarışması ile tanıdığımız Aziz Kiraz 1997 doğumlu ve aslen Erzurumlu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

AZİZ KİRAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aziz Kiraz, henüz 17 yaşındayken Türkiye'nin yeteneklerinin keşfedildiği O Ses Türkiye yarışmasında katılmış, Isabel şarkısını seslendirerek gönülleri fethetmişti.

1997 doğumlu olan Aziz Kiraz, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam ediyor. Profesyonel kariyerine pop müzikle başlayan 20 Ekim 2015 tarihinde katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında arya ve fantezi müzik eserlerindeki performanslarıyla da göz doldurmuştu.

Kendisi gibi bir yarışmada keşfedilen Aleyna Tilki ile yakın arkadaş olan Aziz Kiraz, O Ses Türkiye'den önce de Kenan Doğulu'nun jüri üyesi olduğu "Ve Kazanan" adlı yarışmaya da katılmış ancak birinci olamamıştı.

  • Aziz Kiraz kimdir
  • Aziz Kiraz kaç yaşında
  • Aziz Kiraz yaşı
  • Aziz Kiraz aslen nereli
  • o ses türkiye Aziz Kiraz
Tüm Magazin haberleri için tıklayın