Ayşegül Çınar'dan eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile ilgili açıklama: İtibar kaybı yaşıyoruz

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Lila karakteri ile adını duyurmuş olan Ayşegül Çınar, aracında uyuşturucu madde bulunması ile gündem geldi. Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyleyen Ayşegül Çınar, bağlandığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ayşegül Çınar, 'İkimiz de itibar kaybı yaşıyoruz' dedi.

Ayşegül Çınar'dan eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile ilgili açıklama: İtibar kaybı yaşıyoruz

22 yaşındaki genç oyuncu Ayşegül Çınar'ın aracında polis tarafından yapılan aramada 22 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayşegül Çınar, eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun suçlayarak kendisine tuzak kurduğunu arabasının yedek anahtarının onda olduğunu söyledi.

Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar gözaltına alınırken daha sonra serbest bırakıldı. İkilinin arasında sular durulmazken birbirleri hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Ayşegül Çınar, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak Furkan Çalıkoğlu ile ayrıldıklarını söyledi.

'İKİMİZDE İTİBAR KAYBI YAŞIYORUZ'

'İkimizde itibar kaybı yaşıyoruz. Furkan'la konuştuk. Aramızdaki kavgalara tartışmalara son verdik. İyi bitirdik.' diyen Ayşegül Çınar açıklamalarına şu şekilde devam etti:

'ORTAK ARKADAŞLARIMIZ BİR ARAYA GETİRDİ'

'İkimizde adım attım. Bizi ortak arkadaşlarımız bir araya getirdi. Biz öyle uzlaştık. İkimizin de karakteri çok benziyor çok hırçınız. Konuştuk halettik'.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın