Ayşe Mine'den Seda Sayan'a şaşırtan sözler: 'Sesini kısıp sadece görüntüsünü izliyorum'

Türk Sanat Müziği'nin usta seslerinden Ayşe Mine, Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'a verdiği röportajda sanat dünyasıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Seda Sayan ile ilgili konuşan Ayşe Mine, Seda Sayan için şaşırtan ifadeler kullandı.

Ayşe Mine'den Seda Sayan'a şaşırtan sözler: 'Sesini kısıp sadece görüntüsünü izliyorum'

Türk Sanat Müziği'nde bir döneme damga vuran seslerden olan Ayşe Mine, AKŞAM TV'de yayınlanan Akşam Yıldızı adlı programda, Akşam Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'ın konuğu oldu. Magazin ve sanat dünyası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Ayşe Mine, Seda Sayan hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yaptırdığı estetikler ile dikkat çeken Seda Sayan'ı taş bebek gibi bulduğunu belirten sanatçı, ayrıca kendisine kırgın olduğunu da belirtti.

AYŞE MİNE'DEN SEDA SAYAN HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Ayşe Mine, konuşmasının tamamında Seda Sayan hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Onların içinde bir tek beğendiğim Seda Sayan, taş bebek gibi. Diğer hiçbirini beğenmiyorum, estetik olanların içinde en güzeli Seda Sayan, o çok güzelleşti. Ekranda açıyorum programını sesini kısıp sadece görüntüyü izliyorum. O çok titiz, çok bakımlı bir kadındır. Ben onu çok severim ama o beni sever mi derseniz sanırım sevmiyor. Zaten ona çok kırgınım. Babası vefat ettiğinde ben annemi alıp ona baş sağlığına gittim. Ama benim kardeşim ve babam vefat etti, bir baş sağlığı dilemedi. Ona ve ablasına çok kırgınım' dedi. Beni kırmış üzmüş olsa da onu seviyorum' diye ekleyen Ayşe Mine, 'Ona da beni neden sevmediğini sordum aslında ama cevap alamadım. Bunun sanatsal çekişmeden olduğunu sanıyorum. Keşke o da beni sevmese de hakkımda güzel konuşsa."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın