Ayrılığa dayanamadılar... Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı barıştı

Evliklerini bitirmelerinin ardından barışıp ilişkilerine devam eden Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden ayrılık kararı almıştı. İddialara gören Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, ayrılığa dayanamayarak bir kez daha barıştılar. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Ayrılığa dayanamadılar... Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı barıştı

Hollanda’da evlenen ve bir süre evli kalan Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı çifti anlaşamadıkları gerekçesiyle boşanma kararı almıştı. Boşanmalarından kısa bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans veren ünlü çift aynı evde yaşamaya devam etmiş ancak yine ayrılık kararı almıştı. Sinan Akçıl ayrılsalar da Burcu Kıratlı’nın çevresinde olacağını söylemişti.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, ayrılığa dayanamayarak bir kez daha barıştılar. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı haklarında çıkan haberler hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda yaptığı 'Burcu’dan ayrıldıktan sonra fake hesap açtım. Onu daha rahat ‘stalk’lamak için. Benden ayrılsa bile bir kadının kontrolümün altında olmasını severim. Öyle demeyelim de başına bir şey gelmesin diye tabii...' açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın