Atiye 9. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimlerin yer aldığı Atiye izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. İzleyenler Atiye 2. sezon tarihi ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Atiye 9. bölüm ne zaman yayınlanacak"

Beren Saat ile Mehmet Günsür'un yer aldığı Atiye dizisi Netflix'te yayınlandığından beri en çok konuşulan diziler arasına yer aldı. 8 bölüm olarak yayınlanan Atiye'nin dokuzuncu bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Atiye 2. sezonu ile ilgili müjde  Melisa Şenolsun'ndan geldi.

ATİYE 2. SEZON TARİHİ 

Atiye dizisinde Atiye'nin kardeşi Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun atiye ikinci sezona dair bilgiler verdi. Nişantaşı 'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıyan Şenolsun, “Dizimiz çok güzel gidiyor. İyi tepkiler alıyoruz. Yeni sezonun çekimlerine mart ayı gibi başlayacağız” ifadelerini kullandı.

ATİYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2019 yılının mart ayında çekimlerine başlanan dizinin, İstanbul, Göbeklitepe, Nemrut dağı gibi farklı rotalarda çekimleri gerçekleştirildi. 

Tüm Magazin haberleri için tıklayın