Ata Demirer'den yıllar sonra gelen Avrupa Yakası itirafı!

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, TRT2'de ekrana getirilen Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği Film Gibi Hayatlar programına konuk olurken hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir döneme damgasını vuran ve halen daha çok sevilen Avrupa Yakası kadrosunda yer alarak Volkan karakterine hayat vermiş olan Ata Demirer, diziyle ilgili yıllar sonra 'İyi ki de oynadım, benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı.' dedi.

Ata Demirer'den yıllar sonra gelen Avrupa Yakası itirafı!

Sunuculuğunu usta isim Hülya Koçyiğit'in üstlendiği TRT2'de ekrana getirilen Film Gibi Hayatlar programının bu haftaki konuğu Ata Demirer oldu. Ata Demirer, Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Avrupa Yakası dizisiyle ilgili yıllar sonra itirafta bulundu.

İlk teklif geldiğinde diziyi kabul etmediğini ifade eden Ata Demirer şunları söyledi:

'ÖNCE HAYIR DEMEK ZORUNDA KALMIŞTIM'

'Önce hayır demek zorunda kalmıştım. Kendimce ya turnelerde ben çok yoruluyorum, mutluyum da şimdi sırası değil beni affedin gibi bir şey söyledim. Yarım ağızla... Bir tarafım da oynasana diyor. "Avrupa Yakası'nın" ilk yönetmeni Hakan Algün beni aradı dedi ki: Bak hata yapıyorsun, bir gel dedi. Bir gittim Platoya, Sinan Çetin'in yanına, bir demo çekmişler, seyrettirdiler. Baktım ben içeri girerken Gazanfer abiyi bir gördüm. Ben tabi öyle düşünemedim.

'HAYATIMA YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI KATTI'

Kadroyu saydılar ama canlı görmek başka bir şey kayıtta. Tamam dedim oynuyorum, elimde ne varsa koyacağım ben hata yapmışım dedim. Ben bunda oynarım dedim. Çok da iyi oldu, iyi ki de oynadım, benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın