Aslı Enver'in ailesi hakkında şaşırtan gerçek... Hazar Ergüçlü ile ortak bağları çıktı

Aslı Enver doğal tarzıyla en çok beğenilen isimler arasında yer alıyor. Uzun süredir herhangi bir projede rol almayan Aslı Enver, son olarak Önder Öztarhan ile olan ilişkisi ile gündeme gelen Aslı Enver'in ailesi hakkında çok az kişinin bildiği bir gerçek var.

Aslı Enver'in ailesi hakkında şaşırtan gerçek... Hazar Ergüçlü ile ortak bağları çıktı

Aslı Enver son olarak Önder Öztarhan ile olan ilişkisi ile gündeme gelmişti. Doğal hali ve sempatik tavırları ile kadın oyuncular arasında en çok beğenilen isimler arasında yer alan Aslı Enver, bir süredir herhangi bir proje ile seyirci karşısına çıkmıyor. Şimdilerde bir tiyatro oyununda rol alan Aslı Enver, sosyal medyayı kendisi için bir blog sayfası olarak kullanmayı tercih ediyor. Aslı Enver burada ailesi ile ilgili paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor.

Bir ağabeyi ve bir ablası bulunan ünlü oyuncu hakkında kimsenin bilmediği bazı detaylar bulunuyor.

ASLI ENVER'İN AİLESİ HAKKINDA ŞAŞIRTAN GERÇEK

Aslı Enver'in babası birçok kişi bilmese de Kıbrıs Türk'ü. İngiltere'de doğup büyüyen Enver, üniversite eğitimini Türkiye'de aldı.

Aslı Enver ile Hazar Ergüçlü'nün bu anlamda ortak bir bağı bulunuyor. Ergüçlü de Türkiye'de tanınan Kıbrıs Türk'ü oyunculardan. Kuzey Güney ile dizi piyasasına giren oyuncu, çıkışını Medcezir dizisindeki Eylül Buluter rolü ile yapmıştı.

  • aslı enver
  • aslı enver ailesi
  • aslı enver babası
  • aslı enver hazar ergüçlü
  • magazin
Tüm Magazin haberleri için tıklayın