Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Uzun bir süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Meedo ile ilişkisini noktalayan Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile birlikte eski eşi Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine yerleştiği iddia edildi.

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından Guido Senia ile aşk yaşayan ancak ilişkisi kısa süren Şeyma Subaşı daha sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşamaya başladı.

Tüm vaktini sevgilisi ile yurt dışında geçiren Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yaparak özel hayatını takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Ancak Şeyma Subaşı'nın aşkta yüzü yine gülmedi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Yaz başında evlenme teklifi alan ve hamile olduğunu açıklayan fenomen, Alsaloussi hakkında dolandırıcılık iddialarının ortaya atılmasıyla ilişkisini bitirip Türkiye'ye dönmüştü.

Çiftin ayrılığı kısa sürerken ilişkilerine yeni bir şans daha verdi. Sosyal medyadan sık sık aşk dolu paylaşımda bulunan ikilinin arasına kara kedi girdi.

Subaşı, Mısırlı sevgilisini terk ederek kızı Melisa ile beraber eski eşi Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine yerleşmiş.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın